Regenerační balíček - pomoc od bolesti a únavy

06.09.2012 13:22

 

 

 

Balíček obsahuje

termální zábal z minerálního bahna z mrtvého moře ( záda).

masáž plosek nohou a zábal Unavené nohy

Breussovu energetickou masáž

uvolňující masáž šíje.

Popis procedury.

Masáž začíná bahenním zábalem na záda.  V době kdy působí bahenní zábal na zádech,  probíhá krátká masáž plosek nohou a masérka přikládá na nohy až pod kolena zábal " Unavené nohy", který bude sejmut až nakonec celé procedury. Po přiložení zábalu na nohy se smyje ze zad bahno z mrtvého moře a následuje Breussova masáž. Dalším krokem je uvolňující masáž šíje. Sejmutí zábalu z nohou nakonec.

Cílem této procedury je pomoci klientům bezbolestně a příjemně zregenerovat své tělo v co nejkratší době. Jsou zde vybírány pouze příjmné a účinné procedury, které mají minimum kontraidikací, tak aby byly dostupné všem věkovým skupinám. Délka celé procedury je 70-90 min, klient si ji však užívá od začátku až do konce.

Popis a účinky jednotlivých procedur.

Termální zábal  z bahna z mrtvého moře

Zábaly s termálním bahnem od Mrtvého moře mají zahřívací efekt.
Teplé bahenní zábaly mají výrazný analgetický a zklidňující účinekt při bolestech kloubů a pohybového aparátu. Zklidňuje a uvolňuje přetížené svaly a klouby namožené prací. Aplikuje se na záda, nebo na klouby. Bahno má  vynikající účinky při léčbě lupenky, ekzémů, lišejů a revmatických nemocí. Toto bahno má i zeštíhlující a detoxikační efekt.
 
Kontraindikace zábalu. Přecitlivělost na teplo, otevřené defekty v místě zábalu. Alergie na některou ze složek, které obsahuje bahno.
 
Masáž plosek nohou a zábal na unavené nohy
Tato krátká masáž oživuje a znovu navrací energii jednotlivým tělesným partiím, snižuje stres a přináší hlubokou relaxaci. Po masáži následuje zábal na unavené nohy, kdy pomocí preparátu Lympha-Pack WO dochází ke snížení otoků a úlevě. Jedná se o  zábal s vyváženou směsí specifických éterických olejů, který je určen zejména na oteklé a unavené nohy, po namáhavém fyzickém výkonu pracovním nebo sportovním. Je vhodný pro klienty, kteří trpí nedostatečným pohybem lymfatických tekutin, krevního oběhu dolních končetin, revmatizmem, artrózou a dnou, jako podpůrný preparát ulevující v bolesti. Rovněž v rekonvalescenci po poranění kloubů, kostí a svalů je tento zábal velice vhodný. Lympha-Pack WO zrychluje tok lymfatických tekutin a zároveň napomáhá k odplavování přebytečné vody a toxických látek vznikajících při látkové výměně. Vysoký obsah vitamínů a biostimulátorů v tomto preparátu zaručuje celkovou regeneraci pokožky nohou i hlouběji uložené tkáně.   Nohy budou po tomto ošetření zregenerované a neodolatelné. Mizí pocit těžkých nohou.
 
Kontraidikace masáže plosek nohou a zábalu na unavené nohy. Příliš silná plíseň na nohou, otevřené defekty, ekzémy, epilepsie, těhotenství, akutní žilní onemocnění v oblasti zábalu, příliš velké křečové žíly.
 
Breussova masáž
 Jde o jemnou, energeticko-manuální masáž zad v oblasti páteře ( pomalé hmaty vedoucí přímo po páteři). Speciálními masážními hmaty za použití třezalkového oleje se docílí nabobtnání meziobratlových plotének a uvolnění nervů, které v páteřní oblasti vycházejí do celého těla. V některých případech je možné bezbolestné navrácení vychýlených meziobratlových plotének zpět na své místo. Klienti ji vnímají velmi příznivě a jsou překvapeni, jak jemnou metodou se jim dokáže ulevit od bolesti. Při masáži se využívá účinků přírodního třezalkového oleje, hedvábného  papíru a energetizujících hmatů, tak aby se olej dostal co nejhlouběji. Tato masáž je nejen pomáhá od bolestí, ale je i vysoce relaxační.

Breussova masáž zad třezalkovým olejem je specifický postup hmatů s cílem:

provést trakci páteře (protažení)

dopravit přes pokožku k meziobratlovým ploténkám třezalkový olej - nejúčinnější prostředek proti vysychání plotének

odstranit (vysát) nečistoty z plotének (využívá se osmotických vlastností papíru)

 Kontraidikace Breussovi masáže. Tato masáž nemá kontraindikace. Pouze alergie na třezalku.

 
Uvolňující masáž šíje
 
Provádí se vleže na zádech. U této masáže se  kombinují jemné  manipulační techniky s masážními prvky z thajské masáže šíje. Masáž je jemná, příjemná nebolestivá a přitom vysoce účinná. Vhodná i pro klienty trpící na migrény. Principem této masážní techniky je to, že klient při masáži leží na zádech a tudíž má věškeré jinak namáhané svaly šíje uvolněné. Při masáži je pak možno bez použití násílí promasírovat i hodně ztuhlé svaly.
 
Kontrandikace masáže šíje: Stejné u jako u masáže klasické viz ceník.
 
 
Společné kontraidikace pro celou proceduru.
  • zhoubné nádorové onemocnění
  • horečka
  • bakteriální infekce
  • zánět podkoží (erysipel)
  • akutní žilní onemocnění
  • nejasná bolest břicha
  • onemocnění jater a ledvin
  • porucha srdeční činnosti
  • zelený zákal
  • těhotenství
  • epilepsie

Délka procedury 70-80 min

Cena 980 Kč