Masáž konopným olejem za použití lávových kamenů - Konopný sen ( záda, šíje, nohy ze zadu, konopný zábal)

04.03.2012 02:00

Jedná se o hluboce relaxační metodu, kdy jsou skloubeny relaxační účinky konopného oleje, s účinky teplých lávových kamenů. Výsledkem je absolutní uvolnění, relax.

Účinky konopné masáže, silné regenerační účinky. Odbourává stres a pocit úzkosti, zmírňuje migrény, uvolňuje lymfatické cesty, pomáhá od bolestí , dodává energii, harminizuje...Já říkám, že po této proceduře je každý happy :)

Popis procedury. Začíná se krátkým nahřátím lávovými kameny, následuje samotná masáž zád, kdy je nanesen pravý konopný olej, který se vyrábí z celých rostlin ( jedná se o technické konopí) a nyní již následuje samotná relaxační masáž zád za použití pravých lávových kamenů. U této masáže jsou vynechány tepací a hnětací hmaty, pohyby jsou celkově pomalejší a není masírováno s tak silnou intenzitou. Teplé lávové kameny působí svou vlastní vahou a tělo přijímá teplo z kamenů. Po masáži zád následuje konopný zábal, kdy budou ještě dobíhat účinky masáže a i nadále se otevřenými póry budou vstřebávat látky obsažené v oleji. Zatímco bude působit zábal, tak si bude klient užívat masáž nohou ze zadu se zaměřením na plosky nohou (i zde je možno použít lávové kameny). Posledním krokem je masáž šíje.

Kontraindikace jsou stejné jako u masáže klasické plus alergie na konopí a přecitlivělost na teplo.

Jedna zajímavost nakonec - při práci s lávovými kameny velice rychle poznám nakolik je organismus klienta vyčerpán. Při silném vyčerpání mě kameny doslova chladnou pod rukama a téměř je nestíhám měnit za nové nahřáté, organismus si tak až lačně bere teplo z kamenů. Pokud je klient v dobré kondici, tak kameny tak rychle nechladnou.

Délka procedury je 70 - 80 min opět žádné prostoje. Cena procedury je 580 Kč (v ceně je zahrnutý kvalitní masážní konopný olej, masáž zád lávovými kameny, masáž nohou ze zadu, masáž šíje a zábal)