Orientáně relaxační letní masáž - osvěží a uvolní zatuhlé svaly

22.07.2013 00:27
Orientálně relaxační masáž  - Je luxusní uvolňující, osvěžující a  pěstící pokožku. Je určená  pro klienty s pocitem přepracovanosti, vyčerpání s unavenými svaly a je zejména vhodná před plánovanou dovolenou a následným opalovaním. Procedura je inspirována masážemi a tradicemi v orientálních lázních.  U této masážní techniky  dochází k uvolnění svalů a blokád,  pomáhá rozproudit mízní systém a tak podporuje tok lymfy a tím dochází k odstraňování škodlivin - toxických látek,. Kosmetické účinky této metody také nejsou zanedbatelné, díky peelingu dochází k odstranění zrohovatělé kůže a odumřelých buněk a při  následné masáži  olejem  dochází k výživě, vyhlazení a hydrataci pokožky nové.
 
 Masáž je dvoufázová
    první fáze - peeling kessa žínkou a masáž pravým černým eucalyptovým mýdlem s olivovým olejem a s vitamínem E. Pro ty, kterí nesnáší silný peeling kessa žínkou, je možno použít peeling jiný  jemnější.
 
    druhá fáze -  masáž olejem dle výběru
    
Černé tělové eucalyptové mýdlo je vynikající přírodní peeling s obsahem olivového oleje a s vysokým obsahem vitamínu E. Mýdlo čistí pokožku aktivizuje buněčnou regeneraci a odstraňuje z pokožky toxické látky. Peeling  osvěžuje, regeneruje, odstraňuje šupinky kůže a zlepšuje "dýchání tkání".

Oleje v nabídce jasou  z kosmetické řady  Hristina, která  je vyrobena z čistých surovin dle starých Bulharských a Perských receptur s okamžitým efektem na plet’

RIO Masážní olej je plný čistých esenciálních olejů a bohatých nosných olejů určených k k revitalizaci těla a povznesní smyslů.. Efekt: vyživuje a obnovuje pružnost pokožky. Rychle se vsakuje. Nezanechává mastný pocit a žádné stopy. Nádherná vůně citrusových plodů a zeleného čaje. Složení je čistě přírodní
: MANDLOŇ HOŘKÁ OLEJ, OLEJ Z HROZNOVÝCH SEMÍNEK, SVĚTLICE BARVÍŘSKÁ OLEJ, AVOKÁDO OLEJ, ALOE VERA, MOŘSKÉ ŘASY EXTRACT, VETIVER ESENCIÁLNÍ OLEJ, DĚHEL ESENCIÁLNÍ OLEJ, ZELENÝ ČAJ ESENCIÁLNÍ OLEJ CITRUS TANGERINA ESENCIÁLNÍ OLEJ,  JALOVEC ESENCIÁLNÍ OLEJ, LEVANDULE ESENCIÁLNÍ OLEJ

ZEN Masážní olej je plný čistých esenciálních olejů a bohatých nosných olejů určených k revitalizaci těla a povznesní smyslů. Efekt: vyživuje a obnovuje pružnost pokožky. Vůně je příjemná unisex až pánská.
Složení je opět čistě přírodní, nosné oleje jsou stejné jako u oleje RIO jen eterické přísady jsou jiné. V tomto oleji je navíc přísada z Aloe vera, mořských řas a Vetiver..

Masážní olej Perla & Pižmo je speciálně vyvinut pro jemnou a hebkou pokožku. Jemná pižmová vůně pohladí smysly a odstraní stres. Dodá tělu energii, zjemní a tónuje pleť s jemným  perleťovým efektem a sexy hladkou pokožkou. Efekt: Vyživuje a obnovuje pružnost pokožky. Absorbuje se rychle. Po aplikaci nezanechává mastné  stopy. Překrásně voní
Složení: OLEJ Z HROZNOVÝCH SEMÍNEK, MANDLOVÝ OLEJ, OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ, BÍLÉ PIŽMO, VANILKOVNÍK PLOCHOLISTÝ, PERLOVÝ PRÁŠEK, ALLANTOIN

Masážní olej pomerančové květy s arargonovým olejem. Tento olej s opojnou vůní pomerančových květů je inspirovaný orientální tradicí. Je obohacený arargonovým, meruňkový, slunečnicovým olejem a olejem z černého kmínu, které jsou vyhlášeny pro své hydratační a zjemňující účinky. ( nejedná se o kosmetiku Hristina, tento produkt je od francouzké značky Peggy Sage)

 
Závěrem
Tato masáž je v letních dnech příjemně osvěžující, díky peelingu a masáží mýdlem, dochází k prokrvení kůže a podkoží. Před samotnou olejovou masáží již není potřeba nahřívat zatuhlá místa, k prokrvení podkoží dochází díky peelingu. Klient má po masáži nejen promasírované svaly, ale je i příjemně osvěžený. Masáž je také výborná před plánovaným opalovaním ( dovolenou). Díky příjemné a přitom neutrální vůni olejů je masáž vhodná pro ženy i pro muže.Samotnou masáž olejem provádím relaxačně, což znamená, že jsou vynechány tepací a hnětací hmaty, ale není problém se s klientem domluvit a v případě zatuhlin je možno na chvilku přejít na masáž uvolňující, zvláštní konzistence olejů dovoluje masírovat relaxačně a přitom i důrazně. Pro ty, kterí nesnáší silný peeling kessa žínkou, je možno použít peeling jiný  jemnější.
 
 
 
 
Kontraindikace masáže - pro koho není masáž vhodná.

  • POZOR  není vhodná na čerstvě opálenou pokožku - krátce po opalování !!!!!!!
  • horečnatá, infekční nebo akutně zánětlivá onemocnění
  • neléčený vysoký krevní tlak a neléčená onemocnění srdce)
  • alergie na některou ze složek, které se nacházejí v použitém masážním přípravku.
  • stavy vyžadující klid na lůžku
  • závažnější krvácivé stavy (hemofilie, leukemie)
  • onemocnění dutiny břišní spojené se záněty (slepé střevo, žlučník) nebo krvácení (žaludeční vřed apod.)
  • poranění dutiny břišní
  • stav bezprostředně po jídle
  • těsně po velké fyzické námaze - lépe počkat do druhého dne
  • opilost, stavy pod vlivem psychotropních látek
  • při nádorovém onemocnění
  • křečové žíly ( nemasíruje se v místě výskytu)
  • jakékoliv kožní problémy ( popáleniny, hnisavé, plísňové onemocnění....)
  • těhotenství a kojení
Cena procedury je .
Letní masáž zad cca 40 min 400 Kč, Letní masáž těla za zadu 60 min. 700Kč a celotělová Letní masáž 90 min 999Kč ( nohy, záda a šíje, ruce)  bříško se nemasíruje- pouze se ošetří olejem.