Čokoládový sen - masáž zad pravou čokoládou ručně a v kombinaci s masáží teplými lávovými kameny, čokoládový zábal, masáž plosek nohou a ošetření nohou ze zadu a masáž šíje nakonec

04.03.2012 01:35

Tato luxusní   procedura, začíná kokosovým peelingem zad, kdy dojde k otevření pórů v kůži a tak i k lepšímu vstřebávání účinných látek z nanesené čokolády. Dalším krokem je nanesení  čokolády, která je přímo k tomuto účelu vyrobená  a následuje  relaxační masáž zad, při níž dochází nejenom k  vstřebávání účinných látek z čokolády, ale samotná masáž je velice příjemná a uvolňující. Při relaxační masáži se nepoužívají tepací a hnětací pohyby.  V případě zájmu a po domluvě s klientem používám při této masáži i teplé lávové kameny, což je maximální relax a uvolnění, kdy dojde ke spojení síly magických kamenů a síly účinných látek obsažených v čokoládě.  Po masáži ještě následuje čokoládový zábal zad. Dalším krokem je velice příjemná masáž plosek nohou, která se již neprovádí čokoládou, ale je použito výživné tělové máslo, ktere je vyrobeno z kakaového másla, mandlového a bodlákového oleje. Tímto prostředkem ošetřím celé nohy ze zadu ( překrásně  a dlouho voní, výborně vyživuje a hydratuje pokožku). Tato masáž se aplikuje v době, kdy působí čokoládový zábal zad, takže žádné zbytečné prostoje. Dalším a posledním krokem po smytí čokolády je masáž šíje,která se již provádí v sedě a nenásilnou formou vrátí klienta do zpět do "života".

Při této proceduře si klient užívá kouzelné vůně a masážní dotekÿ   od začátku až do konce.

K masáži používám  čokoládu, která je přímo k tomutu účelu určená, je od renomovaných dodavatelů, neobsahuje cukr ani mléčné příměsy.

Kontraindikace čokoládové masáže jsou stejné jako u masáže klasické plus alergie na čokoládu a v případě použití lávových kamenů, tak i přecitlivělost na teplo

Účinky čokoládové masáže (indikace)

Čokoládová masáž je výborná na vyhlazení a zkrášlení pokožky, získání dobré nálady, odplavení toxických látek či uvolnění ztuhlých svalů. Obnovuje, vyživuje a zvlhčuje pokožku, podporuje tvorbu hormonů radosti (endorfinu a serotoninu), jinými slovy je výjimečným prostředkem v boji proti následkům stresu a depresi. Během několika minut se vaše pleť zbavuje vrásek, šupin a seschlé kůže. Čokoláda vrátí kůži pružnost a pomáhá redukovat strie. Tato masáž je vysoce relaxační a v kombinaci s lávovými kameny se jedná i o nevšední, velice příjemný zážitek, kdy díky kamenům ještě dochází k vyrovnání energií v těle, prohřátí a celkové harmonizaci organizmu..

Délka procedury je 70-80 min cena je 980 Kč (v ceně je zahrnutá pravá čokoláda, masážní másla a oleje, zábal, masáž zad ručně i lávovými kameny, masáž plosek nohou , ošetření celých nohou ze zadu ( nanesení tělového másla a krátké vmasírování) a  nakonec masáž šíje)

Dodatek: K čokoládové masáži lávovými kameny není možno použít každý lávový kámen, který je jinak vhodný k masážní terapii. Čokoláda se na těle chová trošinku jinak, takže k této proceduře používám jen vybrané, výborně opracované kameny, které mají výbornou přilnavost skluznost.