Asijské pohlazení - relaxační celotělová masáž s vůní třešňových květů

29.10.2012 16:50

Asijské pohlazení - relaxačně regenerační celotělová masáž s vůní třešňových květů

Prožijte pocit hluboké relaxace, regenerace, komfortu a zjemnění pokožky. Užijte si 100 až 110 minut absolutního voňavého relaxu. Tato relaxačně kosmetická masáž spojuje účinky masáže s účinky špičkové kosmetiky. Výsledek masáže je absolutní relax a uvolnění ztuhlých svalů. Pokožka bude zářivá, prokrvená, hladká a jemná . Asijské ženy nás uchvacují zářivým vzhledem své pokožky, Seznamte se s tajemným světem asijské krásy, který k nám příchází v podobě luxusní tělové kosmetiky Secrets d´Asie.  Tato procedura je vhodná jako netradiční luxusní dárek. Jedinečný zážitek pro ženu každého věku. Procedura je vhodná pouze pro ženy.

Procedura obsahuje:

 - jemnou peelingovou masáž celého těla ( nohy, ruce, záda),

- masáž celého těla nohy a ruce luxusním olejem s vůní třešňových květů,

    záda - masáž svíčkou s vůní třešňových květů,

    bříško - pouze ošetření olejem bez masáže ( provádí se jen velmi jemná a krátká masáž).

    uvolňující masáž šíje.

 - ošetření prsou sérem pro zpevnění poprsí a nebo ošetření obličeje regeneračním sérem ( na výběr pouze jedno ošetření)

 - relaxační masáž obličeje

 - krátký odpočinek nakonec.

 

 Podrobný popis jednotlivých procedur.

Peelingová masáž celého těla se provádí jemným peelingem s rýžovým práškem a samozřejmě s vůní třešňových květů 
Nezbytný pěstící rituál pro rozjasnění pokožky. Po aplikaci peelingu, v němž se spojují hydratační a zjemňující účinky bavlníkového oleje, rýžového vosku a výtažků z lotosu s exfoliačními účinky rýžového prášku, bude vaše pokožka neuvěřitelně hladká a jemná.  Pokožka bude nenásilně prohřátá, prokrvená a nachystána k další masáži.

 Masáž nohou, rukou a ošetření bříška se provádí masážním olejem s vůní třešňových květů. Tento masážní olej obsahující bavlníkový olej s blahodárnými regeneračními účinky, sezamový olej se zjemňujícími a změkčujícími účinky a slunečnicový olej s vynikajícími hydratačními a regeneračními vlastnostmi  zjemňuje a dokonale relaxuje. Překrásně voní.

 Masáž zad masážní svíčkou s vůní třešňových květů .
Tato masážní svíčka se hořením změní na vlažný jemný olej s líbeznou vůní třešňových květů. Pro vzácné chvíle intenzivní relaxace.
 Po zapálení se vosk změní na olej , který sice bude horký, ale nebude pálit a také se uvolní v plném rozsahu  veškeré vůně ukryté ve svíčce.
Rozehřátý olej se dlaněmi aplikuje na tělo a jemně vmasíruje do pokožky. Díky snadné penetraci účinných látek je výsledný efekt na pokožce okamžitě viditelný, pleť je jemná, vláčná a vyživená. Navíc se během procedury uvolňují vonné kompozice působící na všechny smysly a umocňující pocit pohody a relaxace. Speciální hustota oleje ( je hustější než normální oleje) dovoluje masírovat v oblasti zad důrazně a přitom i relaxačně.

 Uvolňující masáž šíje

Provádí se vleže na zádech. U této masáže se kombinují jemné manipulační techniky s masážními prvky z thajské masáže šíje. Masáž je jemná, příjemná, nebolestivá a přitom vysoce účinná. Je vhodná i pro klienty trpící na migrény. Principem této masážní techniky je to, že klient při masáži leží na zádech a tudíž má věškeré jinak namáhané svaly šíje uvolněné. Při masáži je pak možno bez použití násílí promasírovat i hodně ztuhlé svaly.
dále
Na výběr buď:

Ošetření  a krátká masáž prsou sérem pro zpevnění poprsí. Toto sérum s liftingovými účinky poprsí tonizuje, zpevňuje a regeneruje. Výsledkem péče jsou pevná a pružná ňadra. Vmasírovává se krouživými pohyby, nejedná se o žádnou speciální masáž, pouze se vmasíruje sérum, takže pokud má klientka o tuto masáž zájem a přitom jí nejsou příjemné dotyky v těchto partiích, tak si může  pod mým dohledem do prsou vetřít sérum sama. není to sice ideál, ale je to také možnost. Pro intenzívní zpevnění by se tato aplikace měla provádět pravidelně ( možno u nás objednat a zakoupit sérum pro domácí použití)

 a nebo  Ošetření obličeje regeneračním sérem . Toto sérum s  intenzivními hydratačními účinky je určeno pro regeneraci zralejší nebo  dehydratované pleti. Stimuluje buněčnou regeneraci a podporuje optimální hydrataci pleti.  ( zájemkyně o toto ošetřní prosím aby přišly nenalíčené). Sérum pouze aplikuji a jemně vmasíruji.

 Krátká relaxační masáž obličeje nakonec - nejedná se o masáž kosmetickou. Jedná se o krátkou akupresurně uvolňující masáž obličeje. Velice příjemná hluboce relaxační procedura. Masíruje se i částečně ve vlasové části. Masíruje se na sucho, bez použití olejů.

Krátký odpočinek. V dnešní uspěchané době se snažím u ostatních procedur odpočinek zkracovat a nebo zcela rušit, ale v tomto případě je alespoň krátký odpočinek doopravdy velmi vhodný. Na celou masážní proceduru je použita velice kvalitní a drahá kosmetika a bylo by škoda  přebytky otřít do oblečení, když ještě dobíhají  její účinky. Účinek celotělové masáže také vyžaduje  odpočinek.

Poznámka k proceduře -   tato procedura je relaxační, takže jsou při masáži vynechány tepací a hnětací hmaty. V případě, potřeby a po domluvě s klientkou, je možno v problematických partiích přitlačit, zejména v oblasti zad, kde speciální konzistence rozehřátého oleje z masážní svíčky, toto dovoluje.

Kontraindikace

  • zhoubné nádorové onemocnění
  • horečka
  • bakteriální a virové infekce
  • zánět podkoží (erysipel)
  • akutní žilní onemocnění
  • nejasná bolest břicha
  • onemocnění jater a ledvin
  • porucha srdeční činnosti
  • křečové žíly ( v oblasti křečových žil se nemasíruje, dále je možno masírovat)
  • těhotenství
  • epilepsie
  • alergie na některou ze složek použitou při této proceduře.
  • ekzemy, plísně a otevřené defekty.

 

Délka celé procedury 100 - 110 min    Cena 1400Kč.
Další zkrácené alternativy této procedury

Masáž těla ze zadu - nohy ze zadu a záda- peeling, masáž nohou  ze zadu olejem, masáž zad svíčkou   60 min 750 Kč

Masáž zad  - peeling, masáž zad svíčkou 45 min  450 kč